Šalát zo sladkej papriky, uhorky a ananásu

gastronóm 27. marca 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEmalý ananás – 1 ks koriandr – 1 ks nasekaná zelená paprika – 1 ks červená sladká paprika – 1 ks zázvor (koreň) sliz – 1/2 ks nerafinovaného arašidového masla – 2 polievkové lyžice. l silná uhorka – 2 ks morská soľ, sladká pomarančová paprika – 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ošúpte ananás a uhorku. Papriku nakrájajte na polovicu, odstráňte semená a blany. Všetko nakrájajte na stredné kocky. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na polovičné kolieska. Zmiešajte ananás a zeleninu.

Krok 2

Jemne nakrájajte koriandr. Zázvor ošúpeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Limetku ošúpeme a vytlačíme šťavu. Skombinujte kôru a šťavu z limetky, zázvor, arašidové maslo, čili a koriandr.

Krok 3

Šalát okoreníme, osolíme, okoreníme a podávame s chudým bravčovým alebo morčacím mäsom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik