gastronóm 23. septembra 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minObčerstvenieINGREDIENCIE NA 4 PORCIEčerstvý losos – 400 – 500 g cibuľa – malý zväzok kôpor – 2 – 3 vetvičky citrónovej šťavy olivový olej čierne korenie – podľa chuti soľ – podľa chuti červený kaviár na ozdobuPre tzatziki:prírodný jogurt – 400 stredne veľkých uhoriek – 5 ks, hrsť listov mäty, citrónová šťava – 2 polievkové lyžice. l štipka sušeného estragónu čierne korenie soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Nasekajte mätu. Všetky ingrediencie zmiešame, dochutíme soľou a korením. V pohode. Lososa nakrájame na malé kocky. Nasekajte pažítku a kôpor. Bylinky a ryby zmiešame, dochutíme citrónovou šťavou, olejom, soľou a korením. Pomocou kuchárskeho krúžku alebo plechovky otvorte z oboch strán tatarák do stredu taniera, položte naň kaviár, poukladajte tzatziky a podávajte.