Vyprážané uhorky

gastronóm 28. mája 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 30 minPraženiečínska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍkukuričný škrob – 2 lyžice. l štipka mletého čili rastlinného oleja – 1 polievková lyžica. l uhorky – 700 g cesnak – 3 strúčiky soľ – 2 lyžičky. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky ošúpeme, prekrojíme pozdĺžne na polovice a lyžičkou odstránime jadierka. Uhorky nakrájame na 1,5 cm široké kúsky.

Krok 2

Posypte uhorky soľou, premiešajte, vložte do cedníka a položte na misku. Po 20 min. Uhorky opláchnite teplou vodou a osušte. Rolujte uhorky v škrobe.

Krok 3

Cesnak ošúpeme a nasekáme. Vo woku zohrejte olej, opečte cesnak s mletým čili, 30 sekúnd. Pridajte uhorky a smažte, miešajte 4 minúty. Ihneď podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik