Polezhaeva Anna-Sofia 7. marec 2017 K receptu
Toto je pôstny recept od mojej milovanej priateľky Márie Gulyukiny
zložitosť: ľahko Porcie: 4večeravečeraHlavný chodRýchloINGREDIENCIE NA 4 PORCIEzemiaky 12 ks paradajky 4 ks cibuľa 2 ks soľ, korenie podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Zemiaky ošúpeme a uvaríme v osolenej vode
Krok 2
Cibuľu nakrájame na pierka a dusíme do priehľadnosti na panvici s rozohriatym rastlinným olejom.
Krok 3
Pridajte paradajky nakrájané na plátky, soľ a korenie podľa chuti. Paradajky opečieme do mäkka
Krok 4
Na servírovací tanier položte 3 zemiaky, zľahka ich roztlačte vidličkou a navrch poukladajte vyprážané paradajky. Môže sa podávať
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Veľmi chutné s ražným chlebom