Zemiaky Marusina

Polezhaeva Anna-Sofia 7. marec 2017 K receptu

Toto je pôstny recept od mojej milovanej priateľky Márie Gulyukiny

zložitosť: ľahko Porcie: 4večeravečeraHlavný chodRýchloINGREDIENCIE NA 4 PORCIEzemiaky 12 ks paradajky 4 ks cibuľa 2 ks soľ, korenie podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zemiaky ošúpeme a uvaríme v osolenej vode

Krok 2

Cibuľu nakrájame na pierka a dusíme do priehľadnosti na panvici s rozohriatym rastlinným olejom.

Krok 3

Pridajte paradajky nakrájané na plátky, soľ a korenie podľa chuti. Paradajky opečieme do mäkka

Krok 4

Na servírovací tanier položte 3 zemiaky, zľahka ich roztlačte vidličkou a navrch poukladajte vyprážané paradajky. Môže sa podávať

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Veľmi chutné s ražným chlebom

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik