tia88 28. januára 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUAvokádo – 1 ks nakladaná uhorka – 2 ks cibuľa – 3 polievkové lyžice. l. petržlen – podľa chuti citrón – podľa chuti kôpor – podľa chuti soľ – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Použité prísady.
Krok 2
Avokádo prekrojíme pozdĺžne na polovicu, zbavíme kôstky, opatrne vyberieme dužinu, dužinu prekrojíme, dužinu a avokádové „taliere“ posypeme citrónovou šťavou.
Krok 3
Vajcia, uhorku, surimi mäso, petržlenovú vňať, cibuľu nakrájame nadrobno (zalejeme vriacou vodou). Všetko premiešame, pridáme nakrájané avokádo, dochutíme majonézou a soľou podľa chuti.
Krok 4
Plnku naplníme „talieriky“ a ozdobíme kôprom.