Avokádo so surimi mäsom

tia88 28. januára 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUAvokádo – 1 ks nakladaná uhorka – 2 ks cibuľa – 3 polievkové lyžice. l. petržlen – podľa chuti citrón – podľa chuti kôpor – podľa chuti soľ – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Použité prísady.

Krok 2

Avokádo prekrojíme pozdĺžne na polovicu, zbavíme kôstky, opatrne vyberieme dužinu, dužinu prekrojíme, dužinu a avokádové „taliere“ posypeme citrónovou šťavou.

Krok 3

Vajcia, uhorku, surimi mäso, petržlenovú vňať, cibuľu nakrájame nadrobno (zalejeme vriacou vodou). Všetko premiešame, pridáme nakrájané avokádo, dochutíme majonézou a soľou podľa chuti.

Krok 4

Plnku naplníme „talieriky“ a ozdobíme kôprom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik