Náčelníci 26. apríla 2017 K receptu
Cuketa plnená zeleninou je takmer letné jedlo. Tí, ktorí slúžia na ponorke, často určujú zmenu ročných období práve podľa jedál.
zložitosť: ľahko Kalórie: 96,17 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 hodina Použité: 2,83 g/3,62 g/12,73RúraPraženiePečenieVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 4 PORCIE2 stredné cukety 1 cibuľa 2 strúčiky cesnaku 2 stredné mrkvy 2 stonky zeleru 100 g kapusty 200 ml pasírovaných paradajok malý zväzok zelenej cibule rastlinný olej na vyprážanie soľ, čerstvo mleté čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cuketu ošúpeme a priečne nakrájame na 4 cm kúsky, lyžicou odstránime časť dužiny, pričom necháme „spodok“. Varte vo vriacej osolenej vode do polovice varenia.
Krok 2
Mrkvu, cesnak a cibuľu ošúpeme, zeler zbavíme tvrdých vlákien. Mrkvu a zeler nakrájame na prúžky, cibuľu na tenké polkolieska a cesnak nasekáme. Zeleninu opečte na rastlinnom oleji do mäkka.
Krok 3
Nakrájajte kapustu a pridajte ju na panvicu s mrkvou a cibuľou. Nakrájajte zelenú cibuľu a zľahka opečte v rastlinnom oleji a tiež pridajte do panvice.
Krok 4
Zapekaciu misu vymastíme rastlinným olejom, vložíme do nej cuketu a naplníme zeleninou. Osolíme, okoreníme a vlejeme prelisované paradajky.
Krok 5
Vložte cuketu do rúry predhriatej na 180 ° C na 20-25 minút. Podávajte horúce.
MIMOchodom
Recept poskytol Fjodor Kostyukevich, kuchár ponorky „Jekaterinburg“.