selenmama 12. januára 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUbalenie rybích figúrok „Dragon“ z VICI – 1 ks uhorka – 1 ks rastlinný olej – 2 polievkové lyžice. l.soľ Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Použité ingrediencie: balenie figúrok rýb VICI Dragon, zemiaky, uhorka, šalát, rastlinný olej, soľ.
Krok 2
Smažte rybie figúrky v rastlinnom oleji na oboch stranách 4 minúty.
Krok 3
Pripravte si zemiakovú kašu na ozdobu. Do stredu misky položte zemiakovú kašu a okraje krásne ozdobte pásikmi uhoriek. Na zemiakovú kašu položte figúrky drakov a listy šalátu.