Oľga Garanzha 23. januára 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkrevety – 150 gris rezancov – 80 g paprika – 1 ks avokádo – 1 ks uhorka – 1 ks ryžový papier – 6-8 listov rastlinný olej Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Ryžové rezance uvaríme podľa návodu na obale. Zeleninu nakrájame na tenké prúžky. Rozmrazte a ošúpte krevety.
Krok 2
Vložte pláty ryže jeden po druhom do vody na niekoľko sekúnd, kým nezmäknú. Zložte rolku.
Krok 3
Závitky opečieme na rozpálenom oleji, poukladáme na obrúsok, aby sa odstránil prebytočný olej.