Jarné závitky s krevetami

Oľga Garanzha 23. januára 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkrevety – 150 gris rezancov – 80 g paprika – 1 ks avokádo – 1 ks uhorka – 1 ks ryžový papier – 6-8 listov rastlinný olej Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ryžové rezance uvaríme podľa návodu na obale. Zeleninu nakrájame na tenké prúžky. Rozmrazte a ošúpte krevety.

Krok 2

Vložte pláty ryže jeden po druhom do vody na niekoľko sekúnd, kým nezmäknú. Zložte rolku.

Krok 3

Závitky opečieme na rozpálenom oleji, poukladáme na obrúsok, aby sa odstránil prebytočný olej.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik