Lečo varené v pomalom hrnci

Marína 9. septembra 2016 K receptu

Jasná chuť leta nám ostane až do jari, samozrejme, ak bude dostatok pripravených rezerv. Lečo sa pripravuje veľmi jednoducho a nezaberie veľa času.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 1 hodina Pridať. čas: 40 minDusenie, chradnutiePrázdneINGREDIENCIE NA 4 PORCIEparadajky 1,5 kg paprika 0,8 kg cibuľa 3 ks cukor 0,5 lyžice soľ 1 polievková lyžica. l.octová esencia 70% 2 lyžičky. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Odstráňte šupku z paradajok: najprv ich oparte vriacou vodou. Potom opláchnite studenou vodou. Robíme rezy v tvare kríža a ľahko odstránime kožu.

Krok 2

Papriku nakrájajte na kocky, paradajky, cibuľu, cesnak (môžete dať cez lis).

Krok 3

Vložte zeleninu do misky multivarkára. Pridajte rastlinný olej, soľ, cukor. Varenie 60 minút. v režime hasenia.

Krok 4

Do pripraveného leča pridajte ocot a nalejte do vopred vysterilizovaných pohárov. Utesnite, nechajte vychladnúť pri izbovej teplote a odložte na chladné miesto.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik