Nálev z kuracích drobov v pomalom hrnci

gastronóm 26. februára 2013 K receptu

zložitosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 1 hodina 30 minútVareniePrvý chod: polievkaINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍ500 g kuracích drobov 3 nakladané uhorky 0,5 šálky nálevu z uhoriek 3 zemiaky 1 mrkva 1 cibuľa 50 g zelerového koreňa 3 polievkové lyžice. l. ryža 2 bobkové listy 4 zrnká čierneho korenia 2 hrášok z nového korenia 2 vetvičky petržlenu 3 polievkové lyžice. l. rastlinná olejová soľ Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte pomalý hrniec a prísady.

Krok 2

Kuracie droby umyte, odstráňte blany a nakrájajte na malé kúsky. Mrkvu, zeler, cibuľu, zemiaky a kyslé uhorky ošúpeme a nakrájame na tenké pásiky. Opláchnite ryžu teplou vodou.

Krok 3

Zapnite multivark do režimu „Fry“, zohrejte rastlinný olej a smažte droby 10 minút. Pridajte pripravenú zeleninu a smažte ďalších 6 minút.

Krok 4

Zalejeme 1,5 litrom vody a nálevom z uhoriek, pridáme ryžu. Dochutíme soľou. Zatvorte veko a varte v režime „Polievka“ 1 hodinu.

Krok 5

Pridajte bobkové listy a korenie. Nechajte lúhovať 10 minút. Ku koncu varenia pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Podávame s kyslou smotanou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik