Paradajkový kečup s jablkami a kari

Marína 31. augusta 2016 K receptu

Fanúšikovia korenia, paradajok a jabĺk by mali tento kečup oceniť. Má kyslosť citrónov, sviežosť jabĺk a jasnú chuť paradajok.

zložitosť: priemer Porcie: 3 varenie: 50 min Pridať. čas: 20 minKonzervovaniePre párDusenie, chradnutiePrázdneINGREDIENCIE NA 3 PORCIEzelené jablká 6 ks paradajky 3 ks strúčiky cesnaku 6 ks bobkový list 1,5 lyžičky l.ol ochutnať Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky a jablká ošúpeme a nakrájame na malé plátky. Varte v pomalom hrnci 15 minút.

Krok 2

Potom rozdrvte v mixéri na pyré. Pridáme citrónovú šťavu, prelisovaný cesnak, soľ a všetky koreniny.

Krok 3

Vložte pyré do misky multivarkára a varte na programe „Stew“ 20 minút. Pred vložením do sterilizovaných pohárov odstráňte bobkový list.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik