Julia Arkadieva 29. augusta 2016 K receptu
Ingrediencie sú uvedené na 1 litrovú nádobu.
zložitosť: ľahko Porcie: 1PrázdneINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky, klinčeky 3 ks bobkový list 3 ks kôprový ocot 150 g soľ 1 polievková lyžica. l.cesnak Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Zeleninu umyte a ošúpte. Z paradajok odrežeme základ a do každej zapichneme strúčik cesnaku. Poháre sterilizujte.
Krok 2
Na dno nádoby vložte korenie, kôpor, koreň chrenu a paradajky. Zalejeme vriacou vodou, prikryjeme pokrievkou. Nechajte stáť 10-15 minút, sceďte vodu.
Krok 3
Pripravte marinádu: na 1 liter vody, 150 g cukru, 1 polievková lyžica. l. osolíme, prevaríme a nalejeme do pohárov. Pridajte ocot a zatvorte veko.