Plnené uhorky

gastronóm 25. júla 2012 K receptu

Osvedčený domáci recept od Galiny Goncharovej, vedúcej internetového oddelenia Bonnier Publications.

zložitosť: ľahko Kalórie: 127,39 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 40 min Použité: 6,25 g/3,44 g/17,08Hlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIE150 g mletého mäsa alebo 500 g jemne nasekaných húb 50 g bieleho chleba alebo 1-2 lyžice. lyžice varenej ryže 4 stredné uhorky 1 veľká cibuľa malý zväzok petržlenu 4 polievkové lyžice. l. kyslá smotana 1 polievková lyžica. l. paradajkový pretlak polovica citróna kôpor mleté ​​čierne korenie soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rúru predhrejeme na 200°C. Ohňovzdornú zapekaciu misu vymastíme rastlinným olejom: nakrájané mäso alebo šampiňóny zmiešame s cibuľou, ryžou alebo zmäknutým bielym pečivom, môžeme pridať surové alebo nasekané natvrdo uvarené vajcia, petržlenovú vňať, soľ, korenie pozdĺžne naprieč a odstráňte semená. Naplňte mletým mäsom a vložte do formy. Zmiešajte kyslú smotanu s paradajkovou pastou. Uhorky pokvapkáme citrónovou šťavou a plnku polejeme omáčkou. Panvicu prikryte alobalom a vložte do rúry na 25-30 minút. Hotové uhorky posypte kôprom a podávajte s bielym pečivom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik