Ryža s paradajkami v pomalom hrnci

Liliya Zhurina 21. marca 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 265,71 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 40 min Použité: 4,53 g/9,04 g/41,76MultivaričVečeraVečeraHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIEryža – 260 g paradajky – 2 ks. veľká a dužinatá cibuľa – 1 ks konzerva kukurice 3/4 plechovky voda – 400 ml rastlinný alebo olivový olej a soľ Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Roztrieďte ryžu a dobre opláchnite. Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno.

Krok 2

Nalejte niekoľko polievkových lyžíc rastlinného alebo olivového oleja do misky multivarky a dusíme cibuľu do zlatista v režime „Frying“.

Krok 3

Pridajte nakrájané paradajky a konzervovanú kukuricu bez podlievania.

Krok 4

K zelenine pridáme ryžu, vareškou všetko premiešame, uhladíme, osolíme, okoreníme a podlejeme vodou.

Krok 5

Zatvorte veko a nastavte režim „Varenie ryže“ na 30 minút. alebo „guláš“.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Ak chcete, môžete z paradajok odstrániť šupku. Aby ste to urobili, musíte ich narezať priečne a na chvíľu ich zaliať vriacou vodou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik