Slávnostná kuracia rolka

Alexej Boriskov 20. januára 2013 K receptu

Nepridávajte príliš veľa majonézy, je lepšie použiť majonézu Makheev

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minObčerstvenieVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUslivky 10-15 ks varené vajcia – 5-6 ks šampiňóny – 200-300 gluk 1-2 ks čerstvá uhorka – 1 ks – varené kuracie mäso – 300-400 g RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Sušené slivky oparíme vriacou vodou a nasekáme. Kurča nakrájajte alebo rozoberte na vlákna. Smažte cibuľu a huby. Všetko umiestnite v nasledujúcom poradí: sušené slivky, kuracie mäso, cibuľa s hubami, vajcia (strúhané), uhorka (strúhaná). Každú vrstvu, okrem vrstvy húb a cibule, namažte majonézou. Do každej vrstvy je vhodné pridať trochu soli.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Uhorku nestrúham (aj keď strúhaná je chutnejšia). Pre krásu som ho natenko nastrihala a vyložila, ako na fotke.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik