Alexej Boriskov 20. januára 2013 K receptu
Nepridávajte príliš veľa majonézy, je lepšie použiť majonézu Makheev
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minObčerstvenieVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUslivky 10-15 ks varené vajcia – 5-6 ks šampiňóny – 200-300 gluk 1-2 ks čerstvá uhorka – 1 ks – varené kuracie mäso – 300-400 g RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Sušené slivky oparíme vriacou vodou a nasekáme. Kurča nakrájajte alebo rozoberte na vlákna. Smažte cibuľu a huby. Všetko umiestnite v nasledujúcom poradí: sušené slivky, kuracie mäso, cibuľa s hubami, vajcia (strúhané), uhorka (strúhaná). Každú vrstvu, okrem vrstvy húb a cibule, namažte majonézou. Do každej vrstvy je vhodné pridať trochu soli.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Uhorku nestrúham (aj keď strúhaná je chutnejšia). Pre krásu som ho natenko nastrihala a vyložila, ako na fotke.