Sleď – losos na uhorkovej posteli so zemiakovými prameňmi

lubashals 27. januára 2013 K receptu

Varenie z VICI je potešením – rýchle, jednoduché a chutné!

zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 2 hodiny 30 minútObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUsleď „VICI“ – 1 ks losos – 100 ks losos – 1 ks olivový olej – 50 ks šalátových červov – 3 ks soľ – podľa chuti zemiaky – 3 ks zelené korenie – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte si všetky potrebné produkty: sleď, losos, zemiaky, uhorka, zelenina.

Krok 2

Zemiaky ošúpeme. Pomocou špeciálneho noža z nej vyrežte pramene.

Krok 3

Osolíme ich, pomastíme olejom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200°C.

Krok 4

Uhorky ošúpeme, nakrájame na krúžky a nalejeme do marinády na 2 hodiny. Na marinádu zmiešame vodu, citrónovú šťavu, nasekaný kôpor, cukor, soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie a soľ.

Krok 5

Nakladané uhorky položte do „štvorcového“ tvaru na tanier.

Krok 6

Filety sleďa a lososa nakrájajte na rovnaké prúžky.

Krok 7

Potom do štvorcov s rozmermi 1 x 1 cm poukladajte na povrch uhoriek šachovnicovo.

Krok 8

Na prípravu kôprového oleja zohrejeme olivový olej na 60°C a zasypeme nadrobno nasekaným kôprom. Zmes rozmixujeme ponorným mixérom a potom precedíme cez jemné sitko. V pohode.

Krok 9

Zemiakové pramene položte na listy šalátu. Rybu pokvapkáme kôprovým olejom. Ozdobte bylinkami a olivami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik