morskaja07 26. októbra 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 15 minRaňajkyŠalátVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍRyža Mistral – 1 sklo Tuniak vo vlastnej šťave – 1 plechovka (185 g) Vajcia – 2 ks. Nakladané uhorky – 3-4 ks. Petržlen – zväzok Majonéza – podľa chuti Soľ – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Ryžu uvaríme v osolenej vode do mäkka, uvaríme vajíčka. Všetko ochladiť. Do misy vložte ryžu, nakrájané vajcia, na kocky nakrájanú kyslú uhorku, nasekanú petržlenovú vňať. Z tuniakovej konzervy sceďte tekutinu a pridajte tuniaka ku všetkým ingredienciám. Pridajte trochu soli. Všetko premiešajte a znova premiešajte s majonézou. Dobrú chuť!