Veže z uhoriek a sladkej papriky

gastronóm 12. júla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE2 uhorky 1 veľká sladká paprika 150 g jemne osoleného syraNa marinádu:1 polievková lyžica. l. sójová omáčka 0,5 lyžičky. vínny ocot 2 lyžice. l. olivový olej čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky a papriky umyte. Uhorky nakrájajte na tenké pozdĺžne plátky, potom na štvorce so stranou asi 3 cm Papriku zbavte jadrovníka, dužinu nakrájajte na rovnaké štvorce.

Krok 2

Zeleninu dáme do misky a ochutíme korením. Pridajte sójovú omáčku, ocot a olivový olej, premiešajte a nechajte 30 minút. na teplom mieste.

Krok 3

Syr nakrájajte na rovnaké štvorce ako zeleninu. Zložte vo vrstvách – štvorec uhorky, syr, korenie, syr, uhorka. Ďalšiu vežu urobte umiestnením štvorčekov korenia nadol a nahor a uhorky a syra feta do stredu. Pokračujte v stohovaní veží, kým nezmizne všetka zelenina a syr. Pre väčšie pohodlie môžete vrstvy navliecť na servírovacie špízy.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik