fínske krutóny

gastronóm 29. marca 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 229,00 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 hodina 30 minút Použité: 18,00 g/15,00 g/6,00Fínska kuchyňaObčerstvenieINGREDIENCIE NA 4 PORCIEzväzok kôprovej šunky – 100 g slaného syra – 200 gogurtov – 1 ks tenkých ovsených sušienok – 20 g mäsového vývaru – 500 ml Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zahrejte vývar a nalejte na plochú panvicu. Ponorte do nej krekry na 15–20 sekúnd. Položte krutóny v rade na dosku na krájanie, prikryte potravinovou fóliou a odložte na 15 minút.

Krok 2

Šunku, uhorku a kôpor nakrájame nadrobno. Zmiešame so syrom.

Krok 3

Na každý kreker položte 2 polievkové lyžice. l. plnky, zvinieme do rolády. Vložte do chladničky na 1 hodinu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik