Olgusha802 13. apríla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEuhorka – 1 ks varené krevety – 300 g kukurica – 70 g paradajky – 2 ks zelený citrón – 1 plátok kuracie vajce – 2 ks čínska kapusta – 100 g paprika – 1 ks RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Zeleninu umyte a osušte uterákom. Kapustu nastrúhame a zvyšnú zeleninu nakrájame nadrobno. Uvarené krevety nasekáme (pár si necháme na ozdobu), z kukurice scedíme tekutinu. Vajcia nastrúhame na hrubom strúhadle. Vložte všetky ingrediencie do misky vo vrstvách, pridajte soľ podľa chuti. Dochutíme olivovým olejom alebo majonézou. Ozdobte bylinkami, krevetami a plátkom citróna.