Kotlety s rolkami a krevetami Giant’s Breakfast

Montreal Canadiens 25. apríla 2012 K receptu Náročnosť: ťažké Porcie: 1 varenie: 1 hodina 30 minútHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkrevety – 500 g mandle – 2 polievkové lyžice. l mlieko – 50 ml bravčové mäso – 800 vajec – 7 ks šampiňóny – 300 g cesnak – 3 strúčiky paradajka – 1 ks maslo – 1 polievková lyžica. l soľ – podľa chuti biely chlieb (bochník) – 1 plátok medu – 1 ČL strúhanky – 100 korenia – slnečnicový olej – 100 ml malý čínsky šalát – 1 ks malá konzervovaná uhorka – 2 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Mäso, 1 cibuľu a cesnak pomelieme na mäsovom mlynčeku. K mletému mäsu pridáme plátok bochníka namočený v mlieku, 2 surové vajcia, soľ a korenie. Zmiešajte. Orechy nasekáme nadrobno a opražíme na panvici so slnečnicovým olejom a medom. Samostatne preložíme na tanier.

Krok 2

Pridajte 1 polievkovú lyžičku do panvice. l. olej a orestujeme cibuľu nakrájanú na pol krúžky do zlatista, pridáme soľ. Samostatne preložíme na tanier.

Krok 3

Pridajte 3 polievkové lyžice. l. slnečnicový olej. Šampiňónové stehná nakrájané pozdĺžne na pásiky opečieme. Smažte 1 minútu. Pridajte klobúčiky šampiňónov, nahrubo nakrájané pozdĺžne. Pridajte soľ. Varte 2 minúty.

Krok 4

3 vajcia uvaríme na tvrdo, olúpeme. Odstráňte škrupinu z kreviet. Na prípravu rolády položíme na igelitové vrecko mleté ​​mäso (20×15) cm s hrúbkou 1 cm do stredu zdola nahor na šírku 4 cm (šampiňóny, cibuľa, orechy, 2 uhorky, položíme 2 vajcia nakrájané na štvrtiny. na bokoch tesne zabalené krevety v 2 radoch, cibuľa, huby). Pomocou vrecka zvinieme do rolky. Zabaľte do gázy. Zviazať niťou. Varíme v kačacom hrnci 30 minút. Rozviňte rolku. Potrieme žĺtkom a maslom. Pečieme v rúre do zlatista. Na prípravu rezňov položte náplň v rovnakom poradí ako v rolke. Vytvarované rezne potrieme žĺtkami z 2 vajec pomocou cukrárskeho štetca. Vyvaľkáme v strúhanke. Smažte na miernom ohni 10 minút z každej strany. Roládu a kotlety nakrájame na kúsky, paradajky nakrájame na plátky. Všetko poukladáme na listy čínskej kapusty. Ozdobte krevetami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik