Krevety s rukolou

Gladiolus 2. apríla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUParmezán – 50 g krevety – 300 uhorky – 1 ks paradajka – 2 ks cesnak – 1 strúčik balzamikový ocot – 1 polievková lyžica. l. rukola paprika olivový olej – 2 lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zahrejte 1 polievkovú lyžičku. l. olivový olej na panvici. Rozdrvte strúčik cesnaku a ochuťte ním olej 1-2 minúty. Krevety smažte na panvici za stáleho miešania 2-3 minúty. Dochutíme paprikou. Rukolu položte na rovnú misku. Paradajky a uhorky nakrájame na malé plátky. Na vrch položte krevety. Zmiešajte balzamikový ocot a zvyšný olivový olej. Šalát osolíme, pokvapkáme omáčkou a posypeme strúhaným syrom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik