Linguine v smotanovej omáčke s aromatickou salámou

Michail Stepanov 8. decembra 2016 K receptu

Všetci milujeme cestoviny, najmä keď sú rýchle a jednoduché na prípravu. Všetci v mojej rodine milujú tento linguini!

zložitosť: ľahko Kalórie: 50,00 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 15 min Pridať. čas: 10 min Použité: 1,00 g/4,00 g/1,00Hlavný chodINGREDIENCIE NA 2 PORCIElinguine 150 g smotany 35% 100 ml červenej cibule 50 grucoly 40 cherry paradajok 100 g syra gouda 50 g salámy nakrájanej na plátky 100 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

V stredne veľkom hrnci uvarte na prudkom ohni 1-1,5 litra vody, pridajte soľ. Cestoviny vložte do vriacej vody a varte za stáleho miešania podľa návodu na obale. Potom cestoviny sceďte v cedníku.

Krok 2

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na stredné pásiky, cherry paradajky umyjeme a prekrojíme na polovice. Syr nastrúhame na jemnom strúhadle.

Krok 3

Nalejte olej do panvice na vysokej teplote a smažte cibuľu za stáleho miešania 2-3 minúty. Opatrne prilejeme smotanu, privedieme do varu a za stáleho miešania povaríme 3-4 minúty. Pridajte syr a zahrievajte, kým sa syr úplne nerozpustí, tiež miešajte.

Krok 4

Pridajte linguine do omáčky a zahrievajte ďalšie 2-3 minúty. Cestoviny naukladáme na tanier, navrch dáme salámu, rukolu a cherry paradajky. Ihneď podávajte. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik