Pikantný kečup s tymianom

Oľga Levdo 7. októbra 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 30 min Pridať. čas: 10 minVarenieVečeraPrázdneINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍrastlinný olej 5 lyžíc. l. paprika 2 ks paradajky 1 l mleté ​​​​čierne korenie 1 lyžička trstinový cukor 1 lyžička .l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Nadrobno nakrájanú papriku a cibuľu opečte na rastlinnom oleji dozlatista.

Krok 2

Pridáme paradajkovú hmotu (paradajky prešli cez závitovkový odšťavovač), soľ, cukor, korenie, horčicu… Na prudkom ohni privedieme do varu a za stáleho miešania varíme bez zníženia tepla 20 minút. Dôrazne odporúčam robiť to vo veľkej, hlbokej a hrubej panvici.

Krok 3

Zmes rozšľahajte mixérom, pridajte lístky tymianu, esenciu, dobre premiešajte, priveďte do varu. Nalejte omáčku do nádob a pevne uzavrite.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Množstvo soli – 2 lyžičky. so šmýkačkou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik