Pikantný šalát z uhoriek a reďkoviek

Lida 22. december 2011 K receptu

Nečakane sa ukázalo byť veľmi, veľmi chutné, aj keď sa mi čerstvé uhorky a reďkovky v tandeme nezmestili do hlavy. Budem sa opakovať, mne chutila najmä v rezancovej forme. Bohužiaľ nemôžem na fotografii zobraziť možnosť s čipmi, pretože stav vyžaduje jednu fotografiu

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoRýchloINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčerstvá uhorka – 2 ks cesnak – 2 strúčiky zelená reďkovka – 1 ks horúca červená chilli paprička – 1 ks rastlinný olej soľ – podľa chuti Kikkoman sójová omáčka – 2 polievkové lyžice. l strúhaný zázvor (koreň) – 0,5 lyžičky mletá horúca čili paprička – 1 štipka ryžový ocot – 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky a reďkovku nastrúhame na tenké prúžky na kórejskom strúhadle alebo nakrájame na „hranolky“ pomocou strúhadla na zeleninu. Pridáme ocot, sójovú omáčku, nastrúhaný zázvor, soľ. Na rastlinnom oleji orestujte cesnak a čerstvú čili papričku. Pridajte horúce do šalátu. Opatrne premiešame.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik