Lida 22. december 2011 K receptu
Nečakane sa ukázalo byť veľmi, veľmi chutné, aj keď sa mi čerstvé uhorky a reďkovky v tandeme nezmestili do hlavy. Budem sa opakovať, mne chutila najmä v rezancovej forme. Bohužiaľ nemôžem na fotografii zobraziť možnosť s čipmi, pretože stav vyžaduje jednu fotografiu
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoRýchloINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčerstvá uhorka – 2 ks cesnak – 2 strúčiky zelená reďkovka – 1 ks horúca červená chilli paprička – 1 ks rastlinný olej soľ – podľa chuti Kikkoman sójová omáčka – 2 polievkové lyžice. l strúhaný zázvor (koreň) – 0,5 lyžičky mletá horúca čili paprička – 1 štipka ryžový ocot – 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky a reďkovku nastrúhame na tenké prúžky na kórejskom strúhadle alebo nakrájame na „hranolky“ pomocou strúhadla na zeleninu. Pridáme ocot, sójovú omáčku, nastrúhaný zázvor, soľ. Na rastlinnom oleji orestujte cesnak a čerstvú čili papričku. Pridajte horúce do šalátu. Opatrne premiešame.