Irina 7. apríla 2012 K receptu
Ak chcete získať pikantnejší (pikantnejší) šalát a šťavnatý, potom krevety vopred opečte v cesnakovej omáčke.
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkukurica – 150 g ruský syr – 150 g varené krevety – 200 g soľ – 1 štipka majonézy – 150 vajec – 3 ks „Kirieshki“ krutóny – 1 balenie Kórejská mrkva – 150 gogurt – 2 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uvarte vajíčka. Syr nastrúhame. Bielky oddelíme od žĺtkov a nasekáme nadrobno. Najprv položte kukuricu a uhorky do šalátovej misy vo vrstvách, namažte majonézou, posypte syrom. Potom vložte do vrstiev bielky, krevety a mrkvu, opäť namažte majonézou, posypte syrom. Na vrch šalátu posypeme žĺtkami a ozdobíme krutónmi.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Aby bol šalát pikantnejší (pikantnejší) a šťavnatý, musíte krevety najskôr vyprážať v cesnakovej omáčke.