Tamara Nikolajevna 7. apríla 2012 K receptu
Kanadské krevety, aj keď sú malé, sú oveľa chutnejšie ako tie kráľovské!!!
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUvarené-mrazené krevety – 200 g varená mrkva – 1 ks varené vajce – 3 ks čerstvá uhorka – 200 gris varená – 3/4 šálky majonézy – 100 g soľ – podľa chuti zelená cibuľa na morské riasy. – malá tabuľka mier a mierok RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Rozmrazte krevety. Vajcia a mrkvu nakrájame na kocky, uhorku nastrúhame. Pridáme ryžu, kukuricu, majonézu, osolíme a premiešame. Ozdobte misku vo forme morského dna.