Marína 7. december 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUbazalka, kôpor – 1/2 hrsť kyslej smotany – 1/4 lyžice. l. mletá paprika – podľa chuti olivový olej – 1 polievková lyžica. l cibuľa – 1/4 ks veľká pomaranč – 1 ks veľká paradajka – 1 ks. (asi 100 g) soľ – podľa chuti jemne nasolený losos/pstruh – 200 gogurtov – 8 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Nastrúhajte kôru, pomarančovú dužinu nakrájajte na kúsky (bez filmov), zmiešajte s paradajkami, rybou, cibuľou, bazalkou, olivovým olejom, korením a soľou. Zmesou naplňte uhorkové lodičky. Na vrch každej loďky položte 1,5 lyžičky. kyslá smotana. Ozdobte zeleňou.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Jemne nakrájajte cibuľu a zeleninu. Uhorky prekrojíme pozdĺžne na polovice a vyberieme dužinu.