Verrine s krevetami a gorgonzolou

Anna Suhoveeva 27. apríla 2012 K receptu

Takéto porciované občerstvenie v malých staniciach bude vyzerať krásne na každom stole, najmä na bufetovom stole.

zložitosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 15 minBlenderObčerstvenieVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyKarnevalNový rokVeľká nocRomantická večeraINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍavokádo – 1 ks prírodný jogurt – 200 ml žerucha – šalát – 1 zväzok malá citrónová šťava – 1 polievková lyžica. l stredne veľká uhorka – 2 ks krevety zo studenej vody – 300 g soľ – korenie – podľa chuti syr Gorgonzola – 100 g Tabuľka váh a mier. RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Krevety rozmrazte, odstráňte hlavy a ošúpte.

Krok 2

Avokádo a uhorky ošúpeme, nakrájame, pokvapkáme citrónovou šťavou a rozmixujeme v mixéri. Pridajte trochu soli a korenia.

Krok 3

Gorgonzolu roztlačte vidličkou na jemnú strúhanku. Zmiešajte prírodný jogurt s 2/3 gorgonzoly a polovicou žeruchy.

Krok 4

Do servírovacích pohárov navrstvíme: avokádový a uhorkový krém, zmes jogurtu s gorgonzolou a krevetami. Krevety posypeme zvyšným syrom a ozdobíme žeruchou. Ihneď podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik