Vinaigrette s krevetami Čerstvosť Severného mora

Inna Ryukhina 9. apríla 2012 K receptu

Namiesto majonézy môžete použiť kyslú smotanu na morský vinaigrette. Do šalátu môžete pridať 1-2 strúčiky cesnaku.

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkrevety – 400 solená uhorka – 1 ks zemiaky – 2-3 ks cibuľa – 1 ks čerstvá uhorka – 1-2 ks soľ – podľa chuti majonéza – 1-2 klinčeky (voliteľné) rastlinný olej – 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Krevety zalejte osolenou vriacou vodou a ošúpte. Pomocou špáradla odstráňte tmavý kanál. Krevety nakrájajte na polovicu. Niektoré z celých kreviet si nechajte na ozdobu. Uvarenú repu, mrkvu a zemiaky ošúpeme. Zeleninu nakrájajte na plátky alebo kocky. Cviklu zalejeme rastlinným olejom, aby nezafarbila ostatnú zeleninu v šaláte. Nakrájanú cibuľu nakladajte vo vode s citrónovou šťavou. Zmiešajte všetky ingrediencie, pridajte trochu majonézy, ozdobte bylinkami a krevetami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik