Bravčové mäso so zeleninou a uhorkovým šalátom

Anastasia Parabina 6. januára 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodinaHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUsladká paprika – 2 ks cesnak – 3 strúčiky mrkva – 1 ks Kikkoman sójová omáčka – 6-7 lyžice. l.bravčové mäso – 400 ks gogurt – 1 ks karfiol – 1/2 hlávky kapusty soľ – podľa chutiNa vyprážanierastlinný olej Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Súkvetia karfiolu uvaríme v osolenej vode do polovice uvarenia. Mrkvu, papriku, 1 cibuľu nakrájame na pásiky. Zvyšnú cibuľu nakrájajte a mäso nakrájajte na tenké plátky. Na panvici zohrejte trochu rastlinného oleja a smažte mäso a cibuľu 2-3 minúty. Pridajte 2-3 lyžice. l. sójová omáčka, soľ a dusíme 6-7 minút. Na hlbokej panvici smažte cibuľu, mrkvu a papriku 3-4 minúty. Pridajte karfiol, na tenké plátky nakrájaný cesnak a 2-3 lyžice. l. sójová omáčka. Môžete pridať trochu soli. Dusíme 4-5 minút. Uhorku nakrájame na tenké plátky a posolíme. Nechajte pôsobiť 2-3 minúty. Jemne pretrepte. Na tanier položte zeleninu, okolo mäsa a uhoriek. Posypte uhorky sójovou omáčkou zmiešanou s rastlinným olejom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik