Oľga 29. mája 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍstredné uhorky – 300 paprika – 200 hovädzie mäso (varené) – 200 – 250 olivový olej – 3 polievkové lyžice. l paradajka – 250 g rímsky šalát – 1 omáčka gochanseo – 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Všetku zeleninu umyte a nakrájajte. Listy šalátu umyte, osušte a natrhajte rukami. Všetko premiešajte v šalátovej miske a pridajte nakrájané hovädzie mäso. Sójovú omáčku zmiešame s olivovým olejom a šalát okoreníme.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Dobrá vec na tomto šaláte je, že poskytuje obrovské pole pre fantáziu a experimentovanie. Pokojne do nej môžete pridať reďkovky, strúhaný syr alebo vajíčko. Namiesto hovädzieho mäsa sa skvele hodí kuracie mäso (varené aj vyprážané), vyprážané bravčové a morčacie v akejkoľvek forme. Dresing môže byť pre akúkoľvek chuť: od rastlinného oleja po majonézu.