olga1984 23. apríla 2012 K receptu
Vrelo odporúčam urobiť, koláčik je veľmi chutný, jedno z obľúbených jedál môjho manžela!!!
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUpetržlenová vňať – 1 zväzok konzervovaného tuniaka – 1 téglik majonézy – podľa chuti uhorka – 1 ks krevety „vici“ – 300 g toastového chleba – 6 ks Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Krevety rozmrazte v chladničke a ošúpte. Z chleba odrežte kôrku. Uhorku ošúpeme, nakrájame na kocky, zmiešame s 1 polievkovou lyžicou. l. majonéza. Rozložte vo vrstvách. Uložíme vedľa seba dva kúsky chleba a potrieme majonézou. Navrch položte vrstvu nakrájanej uhorky. Na uhorku položíme dva krajce chleba a majonézu. Na vrchu je vrstva tuniaka. Zopakujte prvú vrstvu chleba a majonézy. Ďalej je vrstva kreviet. Okraje pomastíme majonézou a ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou. Tortu vložíme do chladničky aspoň na 12 hodín.