olga1984 23. apríla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 692,95 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 30 min Použité: 36,79 g/61,35 g/17,70ŠalátVegetariánstvoDomáce mliečne výrobkyINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmajonéza – 1 polievková lyžica. l šalátová zmes – 1 hrsť kreviet – 50 ks gavokáda – 1 ks tvrdý syr – 50 g korušky (kaviár) – 3 polievkové lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Krevety rozmrazte v chladničke a ošúpte. Avokádo a uhorku ošúpeme a nakrájame na kocky. Zmiešajte krevety s avokádom, uhorkou, kaviárom korušky a majonézou. Syr nastrúhajte na hrubom strúhadle, rozložte na panvicu a mierne zohrejte; Vzniknutú tvarohovú placku opatrne vyberte z panvice a položte na obrátený pohár. Šalátovú zmes položíme na tanier, zmrznutú syrovú placku opatrne vyberieme z pohára, položíme na šalátovú zmes a naplníme zmesou kreviet, ozdobíme 2 krevetami.