Ostriež s pórom, paradajkami a šampiňónmi

gastronóm 23. júna 2016 K receptu

úvod

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 4 PORCIE4 filety z morského vlka, po 150 g 300 g šampiňónov 1 pór, biela a svetlozelená časť len 200 g cherry paradajky 3 zelené cibuľky 125 ml biele víno olivový olej soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rúru predhrejeme na 180˚C. Rybie filé dochutíme soľou a korením. Pór prekrojte na polovice a opláchnite, potom nakrájajte na tenké pol krúžky. Huby nakrájame na tenké plátky. Cherry paradajky prekrojte na polovicu. Olivový olej zohrejte na veľkej panvici na miernom ohni.

Krok 2

Pridajte huby a varte, kým nezhnednú. Preneste huby na tanier a pridajte pór a paradajky na panvicu a varte za stáleho miešania 5 minút. Huby vrátime do panvice, zalejeme vínom a privedieme do varu, osolíme a premiešame.

Krok 3

Zeleninu vyrovnáme a poukladáme na ňu kúsky rýb. Nalejte 1/2 šálky vriacej vody. Rybu pokvapkáme olivovým olejom. Vložte panvicu do predhriatej rúry na 10 minút. Hotové jedlo posypte zelenou cibuľkou a ihneď podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik