Paradajkový šalát s thajským dresingom

gastronóm 23. júna 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 299,35 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 20 min Použité: 3,00 g/25,73 g/14,27Thajská kuchyňaVečeraŠalátDetské menuINGREDIENCIE NA 4 PORCIE4–5 zrelých uzbeckých paradajok 2-3 ks paradajok kumato 1 červená krymská cibuľa soľ čerstvo mleté ​​čierne korenie 10 g limetkovej kôryNa tankovanie100 ml rastlinného oleja 50-70 g adjika 1 lyžička. limetková šťava 1 lyžička rybia omáčka 0,5 lyžičky. jemný cukor Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Všetky ingrediencie na dresing zmiešame v mixéri a rozmixujeme do hladka.

Krok 2

Cibuľu ošúpeme, nakrájame na tenké plátky a vložíme na 15 minút do ľadovej osolenej vody.

Krok 3

Paradajky nakrájajte na veľké plátky.

Krok 4

Cibuľu osušíme v utierke a zmiešame s paradajkami. Prelejeme dresingom, premiešame, posypeme kôrou a čiernym korením a ihneď podávame. Tento šalát odporúčame podávať s opečeným chlebom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik