Paradajky s hubovým mletým mäsom

ele-aniki 28. januára 2016 K receptu

Skvelé občerstvenie.

zložitosť: ľahko Porcie: 1ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 3 ks.solené mliečne huby 50 gcibuľa 0,5 ks.parmezán 20 gzelená cibuľa 3 perierafinovaný slnečnicový olej 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky nakrájajte na polovice a odstráňte jadro.

Krok 2

Mliečne huby dobre umyte, sceďte, nakrájajte na malé kocky a zľahka opečte na panvici s cibuľou.

Krok 3

Syr nastrúhame na jemnom strúhadle, časť pridáme do vychladnutého hubového mletého mäsa a časť necháme na ozdobu. Pridajte jemne nakrájanú zelenú cibuľu.

Krok 4

Polovičky paradajok naplníme mletým mäsom, poukladáme na listy šalátu, posypeme syrom a zelenou cibuľkou.

UŽITOČNÉ RADY

Je lepšie brať stredne veľké, silné paradajky (krémové odrody).

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik