ele-aniki 28. januára 2016 K receptu
Skvelé občerstvenie.
zložitosť: ľahko Porcie: 1ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 3 ks.solené mliečne huby 50 gcibuľa 0,5 ks.parmezán 20 gzelená cibuľa 3 perierafinovaný slnečnicový olej 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Paradajky nakrájajte na polovice a odstráňte jadro.
Krok 2
Mliečne huby dobre umyte, sceďte, nakrájajte na malé kocky a zľahka opečte na panvici s cibuľou.
Krok 3
Syr nastrúhame na jemnom strúhadle, časť pridáme do vychladnutého hubového mletého mäsa a časť necháme na ozdobu. Pridajte jemne nakrájanú zelenú cibuľu.
Krok 4
Polovičky paradajok naplníme mletým mäsom, poukladáme na listy šalátu, posypeme syrom a zelenou cibuľkou.
UŽITOČNÉ RADY
Je lepšie brať stredne veľké, silné paradajky (krémové odrody).