Pinjur

Yuna 6. septembra 2016 K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 541,68 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 40 min Pridať. čas: 50 min Použité: 13,13 g/31,45 g/50,90VarenieBalkánska kuchyňaVečeraPrázdneObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetPiknikINGREDIENCIE NA 3 PORCIEbaklažány 1 kgsladká paprika 1 kgparadajky 1 kgcesnak (hlava) 1 ks.chilli (voliteľné) 1 ks.rastlinný olej 100 mlvínny ocot 2 lyžice.soľ podľa chuticukor podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zeleninu umyjeme, baklažány niekoľkokrát prepichneme vidličkou, aby nepraskli a dáme piecť na mriežku do rúry na 200 stupňov na 40 minút do mäkka. Paradajky pečieme na plechu oddelene od paprík a baklažánov. Ošúpte všetku zeleninu a odstráňte semená z papriky. Všetko nasekajte nadrobno.

Krok 2

Všetko dáme na hrubostennú panvicu, pridáme cesnak cez prelis, ocot, olej, soľ a cukor a prevaríme na požadovanú hustotu. Vložte do pohárov a uchovávajte v chladničke.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik