Ryba s paradajkovou a avokádovou salsou

gastronóm 3. júla 2012 K receptu

Svetlana Zaretskaya, pravidelná prispievateľka na webovú stránku Gastronom.ru, navrhuje kreatívny prístup k príprave večere: ryba so zeleninovou salsou je tou správnou voľbou!

zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 1 hodina 15 minútHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIU400 g filé z bielej ryby (pangasius)500 g cherry paradajok200 g uhoriek1 avokádo 1/2 pórušťava z polovice citróna5 polievkových lyžíc. l. olivový olejčerstvá petržlenová vňať alebo bazalkasoľ, mleté ​​čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rybie filé opláchnite a osušte papierovou utierkou. Bielu časť póru nakrájame na tenké kolieska. Rybu uložíme do vymasteného pekáča, pridáme 4-5 celých cherry paradajok, posypeme kolieskami cibule a čerstvou petržlenovou vňaťou. Pokvapkáme olivovým olejom, citrónovou šťavou, podľa chuti osolíme a okoreníme. Pečieme pri teplote 190°C, 20-25 minút, ošúpeme a vyberieme kôstku. Uhorky, paradajky a dužinu z avokáda nakrájame na malé kocky. Jemne nakrájajte čerstvú petržlenovú vňať alebo bazalku a zmiešajte s 3 polievkovými lyžicami. l. olivový olej a citrónová šťava. Salsu okoreníme, podľa chuti pridáme soľ a mletú papriku. Rybu podávame so zeleninovou salsou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik