Rýchly vidiecky šalát

Haličský 14. júla 2016 K receptu

Šalát je veľmi jednoduchý, ale jeho tajomstvo je v kvalite zeleniny (v júli je veľmi chutné) a v kombinácii so slanou chuťou kuracieho toastu. Kuracie mäso je potrebné pripraviť vopred. Kuraciu polievku dobre umyte, vložte do nádoby, pridajte soľ (na kilogram – 4 polievkové lyžice hrubej soli), nechajte 2 dni v chladničke. Potom z prsníka zmyte soľ, zabaľte ho do troch vrstiev gázy a zaveste na vetrané miesto. O týždeň to bude hotové.

zložitosť: ľahko Porcie: 1ŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 3 ks uhorky 3 ks malá kapusta 1/3 ks slnečnicový olej nerafinovaný 2 polievkové lyžice. l soľ 1 ČL bieleho chleba na hrianky 2 ks kuracie mäso Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Všetku zeleninu dobre umyjeme, nakrájame nadrobno, osolíme a ochutíme olejom.

Krok 2

Chlieb osušíme na suchej panvici alebo na grile.

Krok 3

Sušené kura nakrájajte čo najtenšie. Položte na horúci toast a ihneď podávajte so šalátom a cviklovým kvasom podľa receptu z časopisu Gastronom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik