irina sobolevskaja 23. apríla 2012
Šalát je možné rozložiť v po sebe nasledujúcich vrstvách – kukurica, syr, majonéza, uhorka, krabie mäso. Opakujte všetky vrstvy a nahraďte iba uhorkovú vrstvu jablkom.
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoDomáce mliečne výrobkyINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkonzervovaná kukurica – 300 g kôpor zelené jablko – 1 ks čerstvá uhorka – 1 ks klobása syr – 200-300 g majonéza – podľa chuti soľ – podľa chuti krabie mäso – 200 g Tabuľka váh a mier. RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Krabie mäso, uhorku, jablko a syr nakrájame na kocky. Zmiešajte všetky ingrediencie, pridajte kukuricu a majonézu. Premiešame a ozdobíme bylinkami.