Tamara Nikolajevna 17. apríla 2012 K receptu
V hlbinách mora pri Kanade, V prúdoch ľadovej vody, žijú chutné krevety, Rybári nám ich chytajú. Ich vôňa a chuť sú vynikajúce. Ocení ich všetky jedlá s divokými krevetami.
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUvarená ryža – 1 sklenená uhorka – 1 ks majonéza – 150 jabĺk – 2 ks soľ – podľa chuti divé krevety – 300 gukrop – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Jablká ošúpeme a nastrúhame. Uhorku nastrúhame na hrubom strúhadle. Rozložte do vrstiev: jablká, krevety, ryžu, uhorku na vrch. Každú vrstvu (okrem poslednej) potrieme majonézou. Vytvorte kyticu s kôprom a trochou kreviet.