Svetlana Volková 21. apríla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčerstvá uhorka – 2 ks olivový olej – 2 lyžice. l. petržlen – 1/2 zväzku krevety – 300 g mandarínky – 2-3 ks – 3 lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky nakrájame na pásiky. Mandarínky ošúpeme a rozdelíme na plátky (neodstraňujte fóliu). Ošúpte krevety, nakrájajte na polovicu. Zeleninu nasekáme nadrobno. Z majonézy, olivového oleja a byliniek pripravte omáčku. Všetky ingrediencie zmiešame, dáme do šalátovej misy a prelejeme omáčkou.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
V šaláte môžete použiť akúkoľvek zeleninu – podľa toho, čo máte najradšej.