Studená uhorková polievka s údeným sleďom

gastronóm 11. február 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 2 hodiny 30 minútVareniePrvý chod: polievkaDomáce mliečne výrobkyINGREDIENCIE NA 4 PORCIEzväzok kôpru, soľ, korenie, malý horúci údený sleď – 1 ks uhorky – 500 zeleninový vývar – 500 ml cesnak – 3 strúčiky prírodný jogurt – 4 polievkové lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Jednu uhorku odložíme bokom, zvyšné pomelieme v mixéri spolu s ošúpaným cesnakom. Za stáleho šľahania prilievame zeleninový vývar. Polievku precedíme cez sitko, dochutíme soľou a korením, prikryjeme a dáme na noc do chladničky.

Krok 2

Kôpor nasekáme, zmiešame s jogurtom, dochutíme soľou a korením. Pridajte do polievky.

Krok 3

Sleď ošúpeme zo šupky a vnútorností. Rozložte na malé kúsky, odstráňte semená. Odloženú uhorku nakrájajte na prúžky. Polievku nalejeme do misiek. Do každého vložte trochu uhorky a kúsky rýb.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik