Zelená omáčka na zimu

Liliya Zhurina 26. augusta 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 38,91 kcal/porcia Porcie: 15 Použité: 2,16 g/0,23 g/6,71BlenderŽiadna tepelná úpravaPrázdneObčerstvenieINGREDIENCIE NA 15 PORCIÍpetržlen a kôpor 0,5 kgcesnak 4 ks.paprika 4 ks.paradajky 4 ks.soľ 3 lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zeleninu umyte a dobre osušte.

Krok 2

Dierujte mixérom (sekáčikom), najlepšie po častiach. Paradajky pomáhajú nasekať hmotu.

Krok 3

Pridajte soľ, premiešajte.

Krok 4

Hotovú omáčku premiestnite do suchého pohára, zatvorte vekom a vložte do chladničky. Vydrží celú zimu.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Môže sa pridať do majonézy, kyslej smotany, polievok, duseného mäsa atď.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik