Liliya Zhurina 26. augusta 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 38,91 kcal/porcia Porcie: 15 Použité: 2,16 g/0,23 g/6,71BlenderŽiadna tepelná úpravaPrázdneObčerstvenieINGREDIENCIE NA 15 PORCIÍpetržlen a kôpor 0,5 kgcesnak 4 ks.paprika 4 ks.paradajky 4 ks.soľ 3 lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Zeleninu umyte a dobre osušte.
Krok 2
Dierujte mixérom (sekáčikom), najlepšie po častiach. Paradajky pomáhajú nasekať hmotu.
Krok 3
Pridajte soľ, premiešajte.
Krok 4
Hotovú omáčku premiestnite do suchého pohára, zatvorte vekom a vložte do chladničky. Vydrží celú zimu.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Môže sa pridať do majonézy, kyslej smotany, polievok, duseného mäsa atď.