gastronóm 5. júna 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 160,69 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 10 min Pridať. čas: 15 min Použité: 4,80 g/8,89 g/15,31ŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoRýchloINGREDIENCIE NA 2 PORCIEparadajky – 2 ks – čerstvé uhorky – 2 ks mrkva – 2 ks červená cibuľa – 0,5 ks kukur soľ – 1 polievková lyžica. l.2-3 vetvičky koriandra 2-3 vetvičky petržlenu čerstvo mleté čierne korenie soľNa tankovanie:rastlinný olej Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Paradajky, reďkovky, uhorky, cuketu a mrkvu nakrájajte podľa potreby, ale nie príliš najemno.
Krok 2
Kapustu rozdelíme na malé ružičky a nakrájame cibuľu. Zmiešame s ostatnou zeleninou. Zmiešajte. Pridajte kukuricu a kapary a jemne nasekané bylinky.
Krok 3
Šalát ochutíme rastlinným olejom. Dochutíme soľou a korením. Necháme postáť 10-15 minút, premiešame a podávame.