Adjika „Obľúbené“

Alevtina Semenová 5. septembra 20164,00 (2)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu

Vynikajúci recept na domácu adjiku. Varím ho každý rok. Ukazuje sa to veľmi chutné a pikantné.

zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 40 min Pridať. čas: 30 minVareniePrázdneINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 1 kgjablká 350 gmrkva 350 gsladká paprika 350 gfeferónka 1/2 ks.cesnak 100 gocot 4 lyžice. l.olivový olej 1/4 lyžice.cukor 1/3 lyžice.soľ 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte a umyte zeleninu a jablká.

Krok 2

Paradajky nakrájame na plátky.

Krok 3

Paradajky pomelieme v mixéri.

Krok 4

Odlúpnite jablká zo semien a membrán. Nakrájajte na plátky.

Krok 5

Odstráňte semená zo sladkej papriky. Nakrájajte na kúsky. Rozdrvte to isté v miske mixéra.

Krok 6

Všetku zeleninu vložte do veľkého hrnca. Varte na miernom ohni 30 minút.

Krok 7

Potom pridáme nadrobno nakrájaný cesnak a čili papričku, soľ, cukor. Varte ďalších 15 minút. Pridajte ocot, varte ďalších 5 minút.

Krok 8

Vložte adjiku do sterilných pohárov. Zrolovať. Otočte a zabaľte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik