Evgenia Shlenová 23. marca 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minVareniePraženieVečeraVečeraHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIEcestoviny – 0,5 baleniacibuľa – 2-3 ks.sójová omáčka – 50 mlzelená cibuľa, kôpor, petržlenpohár solených paradajok Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Nakrájajte cibuľu a smažte.
Krok 2
Hotové cestoviny položte na cibuľu, pridajte sójovú omáčku a bylinky, premiešajte a smažte na strednom ohni niekoľko minút.
Krok 3
Otvorte pohár voňavých slaných paradajok, ktoré boli zatvorené minulé leto a vložte do taniera. Dobrú chuť!