[email protected] 20. december 2011 Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUuhorka – 100 gžltá paprika – 100 golivový olej – 3 lyžice. l.Sójová omáčka Kikkoman – 2 polievkové lyžice. l.zmes listov šalátu (malé) – 100 gbalzamikový ocot – 1,5 lyžice. l.Zeler (stopka) – 1 ks.cesnak – 1 strúčikcherry paradajky – 200 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Paradajky nakrájame na polovice. Papriku, zeler a uhorku nakrájame na tenké kúsky. Na prípravu dresingu zmiešame olej, ocot a sójovú omáčku. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak. Listy šalátu, zeleninu a dresing dobre premiešajte. Ihneď podávajte.