Focaccia s cherry paradajkami

Alevtina Semenová 5. septembra 2016 K receptu

Voňavé a chutné pečivo. Korenené bylinky môžu byť pridané podľa želania.

zložitosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 2 hodiny 45 minút Pridať. čas: 15 minPečenieVýrobok z cesta: PečivoINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍvoda 1 pohár(y)múka 3 šálkysoľ 1 lyžičkacukor !.5 lyžice.olivový olej 4 lyžice.sušené mlieko 2 lyžice.suché droždie 2cherry paradajkymorská soľprovensálske bylinkycesnak, klinček 3 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cesto vymiesime v pekárni. Za týmto účelom vložte ingrediencie na cesto do misky HP v nasledujúcom poradí: voda, múka, olivový olej (3 polievkové lyžice), soľ, cukor, sušené mlieko, droždie. Zapnite režim cesta. Na konci miesenia vyberte cesto z misky HP a nechajte cesto 30 minút na teplom mieste. Cesto rozdelíme na 2 časti. Každú časť vyvaľkáme do plochého kruhu. Vyvaľkané kruhy cesta poukladáme na vymastený plech. Necháme na teplom mieste vykysnúť.

Krok 2

Po okrajoch pritlačte cherry paradajky.

Krok 3

Stred focaccie namažte olivovým olejom, posypte morskou soľou a provensálskymi bylinkami a pridajte cesnak (nasekaný).

Krok 4

Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov 35 minút.

Krok 5

Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik